Brad Pitt Beeld © ANP

Brad neemt liefje mee naar huis waar z'n kinderen opgroeiden

28 augustus 2020 10:44

Nu de relatiestatus van de meest begeerde Hollywood-acteur Brad Pitt (56) van vrijgezel naar in een relatie is veranderd, kan de beste man niet wachten om zijn nieuwe Duitse vlam mee op vakantie te nemen. Samen met Nicole Poturalski (27) vloog hij naar het zonnige Zuid-Frankrijk... om vakantie te vieren in het huis waar zijn kinderen veel tijd doorbrachten.

Het is nogal wat. Op Chateau Miraval gaf Brad jaren geleden zijn ja-woord aan Angelina Jolie (45) in het bijzijn van zijn zes kinderen, nu verblijft hij er met zijn nieuwe vriendin: een jonge kopie van Angelina. De plek waar hij jarenlang vakantie vierde met zijn vrouw en kinderen wordt nu gebruikt om zijn relatie met het Duitse model Nicole te versterken. De twee zijn naar verluidt sinds februari 2020 aan het daten. 

Het landgoed, ter waarde van een slordige 50 miljoen euro, heeft weliswaar genoeg ruimte om maar niet in de buurt van het trouwkapelletje te komen. Toch bestaat de kans dat het Angelina steekt dat haar man, met wie ze al jaren in een vechtscheiding ligt, juist op die plek de liefde met zijn vriendin viert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie onthult waarom ze scheidde van Brad Pitt

Dat het sprookjeshuwelijk is geëindigd in een horrorscheiding is tot daar aan toe. Maar dat Brad al jaren geen contact meer met zoon Maddox (18) heeft, maakt het verhaal nog minder rooskleurig. De twee kregen in 2016 ruzie in een privé-jet, waarna ze elkaar niet meer hebben gezien en de scheiding werd aangevraagd. Brad zou ook zijn 16-jarige zoon Pax niet meer spreken, meldde Us Weekly eerder dit jaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie over scheiding Brad Pitt: 'Het was een zware tijd'

Tussen Brad en Angelina zou het stukken beter gaan. "Het heeft lang geduurd en veel familietherapie gekost om dit punt te bereiken", aldus de ingewijde. "De jongere kinderen verdelen hun tijd tussen hun ouders. Brad vindt het geweldig om ze te zien. Hij lijkt een stuk gelukkiger."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!