Tom Cruise en Nicole Kidman Beeld © Getty Images

Zó ziet de dochter van Nicole Kidman en Tom Cruise er nu uit

5 juni 2022 15:20

Je zou het bijna vergeten, maar ooit vormden Tom Cruise (59) en Nicole Kidman (54) een happy family. Ze adopteerden zelfs twee kinderen. Waar hun ouders graag in de schijnwerpers staan, is dat voor Isabella, die nu Bella (29) genoemd wordt, en Connor (27) niet het geval. Zo ziet Bella er nu uit.

Bella werd in 1992 geadopteerd door het acteurskoppel en haar broertje Connor werd drie jaar later aan de familie toegevoegd. Het stel koos voor adoptie, omdat ze daarvoor hun baby tijdens de zwangerschap hadden verloren. Inmiddels is de dochter van Tom en Nicole 29 jaar oud.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vervolg Top Gun breekt records: meest succesvolle Tom Cruise-film

Nicole Kidman en Tom Cruise vielen in 1989 als een blok voor elkaar en een jaar later werd hun liefde bezegeld met een huwelijk. Al snel adopteerden ze Bella en Connor, maar in 2001 barstte de bom. De actrice verklapte jaren later dat zij de scheiding helemaal niet aan zag komen, maar dat Tom haar ineens de scheidingspapieren overhandigde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Cruise bedankt publiek voor bezoekersrecord Top Gun 2

De scheiding zou volgens geruchten komen door het geloof van Tom. Hij was toen al een aanhanger van de Scientology kerk. Nicole verwees dit verhaal later naar het rijk der fabelen. Volgens haar was de scheiding niet het gevolg van Toms geloof, maar speelden er verschillende factoren, zoals hun bekendheid en leeftijd. Ook had Nicole in 2001 opnieuw een miskraam.

Het stel wilde in eerste instantie de voogdij van de kinderen delen, maar hier kwam weinig van terecht. Nicole zou nu zelfs bijna geen contact meer hebben met haar geadopteerde kinderen, die overigens net als hun vader aanhanger zijn van Scientology.

De actrice laat in interviews weinig los over Bella en Connor, maar in 2018 zei ze er tegen WHO Magazine het volgende over: "Ze zijn volwassen en goed in staat om hun eigen keuzes te maken. Ze hebben ervoor gekozen om in Scientology te geloven. Ik ben hun moeder en het is mijn taak om van ze te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beelden ongemakkelijk Tom Cruise-interview gaan na 17 jaar opnieuw viral

Het contact tussen Nicole en haar geadopteerde kinderen is in de loop der tijd flink verwaterd. Bella is ondertussen getrouwd en woont met haar man in Londen. Haar ouders en broer waren niet uitgenodigd voor het feest. 

Connor is nu 27, woont in Florida en werkt als dj. In 2014 sprak hij over zijn moeder tegen Women's Day. "Ik hou van mijn moeder. Het maakt niet uit wat mensen zeggen, het is mijn moeder en ik hou heel veel van haar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Enorme blunder op poster nieuwe film Nicole Kidman

Ondertussen is Nicole al weer jaren gelukkig met Keith Urban. Samen hebben zij twee kinderen: Sunday Rose (13) en Faith Margaret (11).

Tom Cruise kreeg in 2006 een dochter met Katie Holmes. Suri is nu 16 jaar oud.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!