Fabrizio Beeld © Videoland

Fabrizio verbaast vriend en vijand met transformatie

28 augustus 2020 11:25

Sinds het lichaam van 'Temptation Island'-deelnemer Fabrizio (27) tegelijk met België in lockdown is gegaan, vlogen de coronakilo's er ook bij hem aan. Maar inmiddels heeft de realityster het roer drastisch omgegooid. Binnen korte tijd wist hij z'n lichaam te transformeren en het resultaat daarvan deelt hij nu op social media.

"Zo, de 10 weken challenge: volbracht"

De ruim 250.000 volgers kunnen meegenieten van het harde werk dat Fabrizio de afgelopen tijd in zijn lichaam en gezondheid stopte. Door zijn eetpatroon om te gooien en flink met het ijzer in de sportschool te smijten, heeft hij binnen de kortste keren zijn sixpack teruggekregen. Dat bewijst hij wel met de volgende foto's en semi-dramatische video. 'Zo, de 10 weken challenge: volbracht.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio en liefje genieten van quality time tijdens lockdown

Zijn vriendin krijgt ook nog een bedankje. 'Bedankt dat je me motiveerde toen het moeilijk werd en de snoepjes weghaalde toen ik ze zo graag wilde.' De twee tortelduifjes gaven eerder dit jaar nog een intiem kijkje in hun leven voor Sterren in Quarantaine. Bekijk de video hieronder. 

Sterren in Quarantaine: Fabrizio geeft intiem kijkje in leven

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!