Simon en Annemarie Keizer Beeld © ANP

Simon en Annemarie Keizer kiezen al 16 jaar voor elkaar

29 augustus 2020 13:42

Ze zeggen dat je liefde vindt wanneer je het niet verwacht, iets waar Annemarie Keizer (35) over kan meepraten. De Volendamse is al jaren dolgelukkig met haar Simon (36), maar had nooit durven dromen de liefde van haar leven te vinden.

"Een week later na de welbekende Volendammer kermis voelde ik: dit gaat nooit meer over"

Het is inmiddels alweer zestien jaar geleden dat Simon en Annemarie door Cupido aan elkaar gekoppeld werden. Op Instagram staat de vrouw van daarom uitgebreid stil bij deze bijzondere dag. 'Waar blijft de tijd?' vraagt ze zich af in een post waar ze dolgelukkig poseert met haar droomman. 'Zestien jaar geleden liep hij het tuinpad op bij mijn ouders thuis. Een jaar eerder hadden we al gezoend, maar woonde ik in Spanje dus besloot ik dat het beter was het bij die ene keer te laten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer over ouder worden: 'Grijs haar en een buikje'

Volgens Annemarie was Simon een jonge die 'niet vies was van vrouwelijk schoon' en speelde ze zelf liever hard to get. Toch kon ze het niet weerstaan hem een kus te geven en al snel gingen de twee daten. Volgens Annemarie wist ze al rap al dat Simon de vader van haar kinderen was: "Een week later na de welbekende Volendammer kermis voelde ik: dit gaat nooit meer over."

Ook Simon staat op Instagram stil bij hun ontmoeting. Hij schrijft: 'Zestien jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan en gingen we op date. Ik had toen nooit durven dromen dat deze vrouw me zestien jaar vol geluk zou geven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer krijgt wind van voren na weinig empathische column

Nick ging onlangs nog op reis om op zoek te gaan naar zijn muzikale helden Simon & Garfunkel, samen met zijn maatjes Nick en Kees. In de video hieronder vertellen ze erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!