Johnny Depp en Amber Heard Beeld © Getty Images

'Amber Heard vreest nieuwe confrontatie met Johnny Depp'

30 augustus 2020 12:47

Amber Heard (34) zet zich schrap op een mogelijke nieuwe confrontatie met haar ex-man Johnny Depp (57) in de rechtbank. Na de behandeling van de spraakmakende zaak tussen Johnny en de Britse krant 'The Sun' afgelopen maand in Londen vreest ze dat de acteur ook in de Verenigde Staten naar de rechter wil.

"Het lijkt erop dat hij niet zal stoppen voordat hij haar heeft geruïneerd"

"Ambers team is super nerveus dat hij opnieuw naar de rechter stapt, dit keer in de VS. Het lijkt erop dat hij niet zal stoppen voordat hij haar heeft geruïneerd", zegt een bron dichtbij Amber tegen de Daily Mail. Ongeacht de uitkomst van Depps zaak tegen The Sun bereidt Amber zich dus al voor op de tweede ronde. Dit kan nog jaren duren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Leonardo DiCaprio zet streep door vriendschap met Johnny Depp

De uitspraak in de zaak tegen The Sun wordt komende week verwacht. Johnny eist een rectificatie van de tabloid omdat hij in een artikel uit 2018 een 'vrouwenmishandelaar' werd genoemd. Ook mikt hij op een fikse schadevergoeding.

Tijdens de zaak kwam Johnny's huwelijk met ex-vrouw Amber Heard veelvuldig aan bod. De voormalige echtelieden beschuldigden elkaar over en weer van mishandeling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard reageert op slepende rechtszaak tegen Johnny Depp

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!