Ruben Nicolai Beeld © ANP

Ruben Nicolai in de rode cijfers na mislukte theatershow

30 augustus 2020 14:15

Ruben Nicolai (45) kan het nog moeilijk hebben over zijn mislukte theatershow 'Little Friday'. Niet alleen inhoudelijk vond hij het niet goed, maar ook het publiek bleef weg. "Vreselijk. Dat was mijn duurste hobby ooit. Daar ben ik flink het schip in gegaan", zei de presentator zondag in het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune'.

"Het was een drama. Van alle dingen is dit het minst favoriet onderwerp"

Volgens Ruben had hij destijds in 2013 niet genoeg levenservaring om zo'n show te dragen en kwam hij ook op vele andere punten tekort. "Ik had zeker niet genoeg discipline. Ik had geen goede aanvliegroute, ik had niet op tijd een regisseur in de arm, geen goed persplan", somde hij op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai dacht vóór nieuwe vlam slecht te zijn in relaties

De presentator, die in 2002 nog Cameretten won als duo met Nathan Vecht, zou nu ook niet meer zo snel solo de theaters in gaan. "Ik vind toeren door het land helemaal niet het leukste wat er is", zei hij. Volgens hem was het met de Lama's wel leuk maar valt het alleen nogal tegen. "Zeker als de kaartverkoop nogal tegenvalt."

Groot deel van De Lama's maken comeback

01:10

"Het was een drama. Van alle dingen is dit het minst favoriet onderwerp", lacht hij. "Het was een lesje nederigheid van heb ik jou daar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai blijft nog vijf jaar bij RTL

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!