Beeld © ANP

Hugo Kennis slaapt schrikbarend weinig: '4 uur per nacht'

31 augustus 2020 12:32

Hugo Kennis (34) slaapt bovengemiddeld weinig in een nacht. Aan het 'Algemeen Daglad' vertelt de televisiekok dat hij gemiddeld zo'n vier uur per nacht slaapt.

"Er is niets aan de hand"

"Ik slaap vier uur per nacht", zegt Hugo glimlachend tegen het AD. Dat doet de televisiekok al sinds zijn vijftiende. En uiteraard heeft hij zichzelf laten onderzoeken, want zijn moeder maakte zich grote zorgen.

Volgens de dokter bleek er niets aan de hand te zijn met Hugo. "De dokter zei: 'Ik weet niet hoe het kan, maar je haalt je remslaap, duurslaap en je inslaap. Er is niets aan de hand.'" Dus samen slapen met zijn verloofde Sander zit er voor Hugo niet in. "Het is fijn om lepeltje lepeltje te liggen of in elkaars armen in slaap te vallen. Dat doen we dan ook. Althans, hij valt in slaap, ik ga er dan weer uit."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Hugo Kennis moet pas op de plaats maken vanwege coronacrisis

En als zijn verloofde Sander slaapt, gaat Hugo naar buiten om in zijn geliefde moestuin te werken. "'s Nachts is er rust, en krijg ik zoveel inspiratie", vertelt hij.

Vanaf vandaag kan Hugo die inspiratie dagelijks delen met de kijkers van het vernieuwde Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. In dit programma vertelt Hugo, samen met Froukje de Both en Tom Groot de kijkers alles op het gebied van wonen in en rondom het huis.

In de video hieronder vertelt Froukje wat men kan verwachten.

Froukje de Both vertelt wat te verwachten nieuwe vorm Eigen Huis & Tuin

05:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!