Maan Beeld © ANP

Zangeres Maan laat zich uit over ex-vriendje en liefdesleven

31 augustus 2020 18:00

Sinds de breuk met Tony Junior (30) is het stil in het liefdesleven van Maan (23). De zangeres deelt in de nieuwe 'LINDA.Meiden' alles over de breuk en hoe het er nu voor staat met de liefde.

"Als je me leuk vindt, zeg het dan gewoon"

Maan heeft het er moeilijk mee dat niet alles in haar leven privé is. De zangeres onthoud 'vaak die ene stomme opmerking tussen de honderd leuke' en wil 'door iedereen aardig gevonden worden'. Het opgeven van haar anonimiteit valt haar dan ook weleens zwaar, vooral toen het uitging met Tony. "We hebben besloten dat daar beiden niks over zeggen, maar het is gelukkig liefdevol afgesloten", verklaart ze aan LINDA.Meiden

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zangeres Maan moet haar fans wederom teleurstellen

Na de relatiebreuk had Maan geen zin om de hort op te gaan. Ze zag uitgaan niet zitten en hoefde geen 'aandacht van jongens'. "Ik was mijn relatie nog aan het afsluiten", legt de zangeres uit. Toen kwam het coronavirus en kwam het er ook niet meer van. "Dus nu is het vooral saai op dat gebied", vertelt ze openhartig. Maan vindt het 'wel lekker zo'. "Iedereen denkt dat mijn inbox vol zit met berichtjes van mannen, maar dat valt ontzettend mee." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ouch! Zangeres Maan loopt blauwtje op straat

Datingapps en onenightstands heeft Maan 'nooit gehad'. "Ik hou van flirten, maar dan is het wel fijn als het van twee kanten komt", zegt ze daarover. "Als je me leuk vindt, zeg het dan gewoon." Als ze wel voor iemand valt, houdt ze het geheim. Maan wil 'eerst zelf uitvinden' of het wat gaat worden 'voordat de rest van Nederland' het weet. Met Tony ging ze aan het begin dan ook 'alleen midden in de nacht naar buiten'. Over haar seksleven wil ze ook niets kwijt. "Ik ben zangeres en wil graag dat mensen naar mijn liedjes luisteren." De nieuwe LINDA.Meiden ligt vanaf 1 september in de winkels. 

Tijdens de coronacrisis wilde Maan haar medemens een handje helpen. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Maan wil haar medemens graag helpen in deze gekke tijd

01:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!