De familie Meiland Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland laat er geen gras over groeien met nieuwe vriend

01 september 2020 11:26

Maxime Meiland is helemaal in de wolken met haar nieuwe vriend Leroy. De twee leerden elkaar kennen op Chateau Marrilaux en nu de familie is neergestreken in Hengelo, is hij meer dan welkom om daar ook te komen wonen.

"Hij is hartstikke welkom, want we vinden het altijd gezellig met hem"

In een livestream op Instagram krijgt Maxime de vraag of ze hoopt dat zij en Leroy snel zullen gaan samenwonen. De familie Meiland is onlangs naar Hengelo verhuisd en woont met zijn allen op een groot erf. Maximes nieuwe lief zou daar zo in kunnen trekken, want er is plek zat. "Ik hoop het op een gegeven moment wel", zegt Maxime daarover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers raken niet uitgepraat over nieuwe look van Erica Meiland

Moeder Erica voegt daaraan toe: "Hij vindt het hier heel leuk." Haar dochter kan dat alleen maar beamen: "Hij vindt het hier heel leuk. Merendeel zijn we hier en anders zijn we bij hem."

Volgens Martien is zijn nieuwe schoonzoon meer dan welkom. "Hij is hartstikke welkom, want we vinden het altijd gezellig met hem. En dat geldt ook voor Dirk van Montana."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland ervaart voordelen stoppen met roken

Verslaggever Aran Bade ging onlangs op bezoek bij de familie. Martien vertelde daar apetrots over zijn nieuwe schoonzoon. Hij vertelt hoe Maxime hem ontmoette en dat het haar eerste echte vriendje is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!