Mariah Carey Beeld © ANP

Ellen dwong Mariah Carey op tv haar zwangerschap te onthullen

01 september 2020 11:53

Ook Mariah Carey (50) heeft zich uitgelaten na talloze beschuldigingen van gemeen gedrag aan het adres van presentatrice Ellen DeGeneres (62). De zangeres blikt in 'Vulture Magazine' terug op het moment dat ze praktisch gedwongen werd om in 'The Ellen Show' te onthullen dat ze zwanger was.

"Ik heb het echt geworsteld met de nasleep ervan"

De geruchten rondom die zwangerschap deden in 2008 de ronde. Carey was in die tijd te gast in de talkshow en Ellen leek vrij zeker te weten dat de zangeres in verwachting was, maar die liet daar niets over los. Daarom daagde Ellen haar tijdens de uitzending uit om champagne te drinken. Toen Carey die niet aannam, moest ze haar zwangerschap wel onthullen.

Recentelijk kwam dat ongemakkelijke televisiefragment weer regelmatig voorbij op social media temidden van de vele andere nare verhalen die over Ellen rondgingen. Daarom werd Mariah er in een recent interview door Vulture naar gevraagd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ongelukkige oude tweet achtervolgt bekritiseerde Ellen DeGeneres

"Ik voelde me buitengewoon ongemakkelijk bij dat moment, dat is alles wat ik kan zeggen", vertelt ze in dat gesprek. "Ik heb het echt geworsteld met de nasleep ervan. Ik was niet klaar om het aan iemand te vertellen, omdat ik vlak daarvoor een miskraam had. Ik wil niemand die al onder de spreekwoordelijke bus wordt gegooid, er nog eens onder gooien, maar ik vond het niet leuk."

Mariah laat in het artikel ook nog weten dat er 'een bepaalde empathie mag worden toegepast bij dit soort momenten, die ik graag had willen terugzien. Maar ja, wat kan ik eraan veranderen?'

Ook Hans Klok heeft zo zijn mening over de bekritiseerde talkshowhost en die deed hij onlangs uit de doeken in RTL Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!