Jenelle Evans Beeld © Getty Images

Jenelle uit Teen Mom choqueert fans met zorgwekkende filmpjes

01 september 2020 14:07

Jenelle Evans (28) heeft het niet makkelijk: de 'Teen Mom'-ster werd recent ontslagen door MTV, dat de show uitzendt, en kent sindsdien 'goede en slechte dagen'. Nu die dagen niet meer worden gefilmd door een cameraploeg, deelt ze zelf maar momenten daaruit op social media-platform TikTok. Hierbij passeren opmerkelijke beelden de revue.

"Hier ga je nog spijt van krijgen"

Op het sociale medium rookt Jenelle onder meer wiet, loopt ze topless in huis rond, huilt ze een beetje en neemt ze een alcoholische versnapering tot zich. De beelden roepen veel vragen op bij haar fans. 

'We hebben allemaal goede en slechte dagen', schrijft Jenelle. 'We zijn allemaal mensen. Laten we eens wat aardiger tegen elkaar doen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kailyn uit Teen Mom onthult babynaam bij eerste foto zoontje

Het filmpje valt niet in goede aarde bij een deel van Jenelles volgers. 'Verlaat David en geef het juiste voorbeeld aan je kinderen. Dat is het belangrijkste! Hier ga je nog spijt van krijgen', adviseert één iemand dwingend. Een ander schrijft: 'De wereld zal je wat vriendelijker behandelen als jij die hulpeloze dieren van je wat aardiger zou behandelen.' Daarmee wordt gedoeld op haar echtgenoot David, die de familiehond doodde in hun achtertuin. De twee verloren vervolgens de voogdij over hun kinderen, maar hebben die inmiddels terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chelsea uit Teen Mom in verwachting van vierde baby

In de video hieronder zie je meer over het tumultueuze leven van Jenelle.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!