Xelly Cabau Beeld © ANP

Xelly Cabau verrast volgers met rigoureuze knipbeurt

01 september 2020 15:38

De volgers van Xelly Cabau van Kasbergen kunnen hun ogen niet geloven bij het zien van het nieuwste filmpje op haar Instagram-account; daarin is te zien hoe de visagist haar lange lokken zonder aarzeling afknipt.

"Ik wist niet meer wat ik aan moest met al dat haar na de zomer"

'Ik wist niet meer wat ik aan moest met al dat haar na de zomer', is het enige wat Xelly erover kwijt wil over het filmpje. In de video maakt ze haar haren vast in een staart om vervolgens de schaar er in te zetten. De oplettende kijker gelooft alleen niet dat Xelly écht haar lokken kortwiekt. 'Nee dit is niet waar, kijk maar goed', schrijft iemand. 'Sowieso een pruik! Staartje is vrij dun, terwijl ze zelf een hele prachtige volle bos heeft', stelt een ander.

Oordeel hieronder zelf maar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau ziet sprookjeshuwelijk in rook opgaan

In een reactie aan RTL Bouelvard laat Xelly weten dat de actie nep is, en haar haren dus helemaal niet écht afgeknipt zijn. Het is voor een samenwerking met een kappersmerk.

Met haar droombruiloft in het vooruitzicht besloot Xelly eerder dit jaar om het roer om te gooien en gezonder te leven. De bruiloft kon uiteindelijk niet doorgaan, waarna ze tijdelijk met haar dieet stopte. Toch lukte haar het eerder al om dertig kilo kwijt te raken. Hoe ze dat deed, vertelt ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!