Beeld © Getty Images

Heeft vriend Kailyn uit Teen Mom andere vrouw zwanger gemaakt?

02 september 2020 10:50

Het nieuwe seizoen van 'Teen Mom' is van start gegaan in de Verenigde Staten en het is gelijk raak met de jonge moeders. Kailyn Lowry (28) heeft een gecompliceerde relatie met haar baby daddy Chris Lopez, zeker nu geruchten de ronde doen dat hij een andere vrouw zwanger heeft gemaakt.

"Als het waar zou zijn, zou dat het definitieve einde van onze relatie betekenen"

Kailyn beviel onlangs nog van haar tweede kindje met Chris, haar vierde baby in totaal. Maar die roze wolk wordt nu verstoord door geruchten dat hij een andere vrouw heeft bezwangerd. Hoewel de twee geen vaste relatie hebben, gaan ze nog altijd goed met elkaar om. "Hij belde dat mensen speculeren dat hij iemand anders zwanger had gemaakt en dat het niet waar was", vertelt Kailyn in Teen Mom

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jenelle uit Teen Mom choqueert fans met zorgwekkende filmpjes

"Mijn gedachten gingen gelijk naar: oké, hij probeert de schade te beperken en er bestaat een kans dat hij wel echt een kindje verwacht met een ander", gaat Kailyn verder. "Ik dacht: misschien weet hij het niet zeker en wil hij eerst bevestigen dat het echt klopt. Als het waar zou zijn, zou dat het definitieve einde van onze relatie betekenen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom onthult babynaam bij eerste foto zoontje

De Teen Mom-ster kreeg berichtjes van de vrouw dat Chris 'zijn telefoon moest opnemen, want hij kreeg nog een baby'. Kailyn belde haar baby daddy direct op. "Ik wil niet dat mijn kinderen zonder hun broertjes opgroeien. Dat is heel belangrijk voor me", aldus Kailyn. "Ik zou het moeilijk vinden om te accepteren dat Chris met een ander een kind zou krijgen, omdat onze situatie al lastig genoeg is. Maar voor ons zoontje Lux zou ik het ervoor over hebben." 

Dit vertelde Olcay Gulsen onlangs in RTL Boulevard over Teen Mom.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!