Rob Dekay Beeld © ANP

Rob Dekay: 'Ik wil wel graag kinderen, maar geen gezin'

02 september 2020 13:44

Rob Dekay (33) is sinds deze zomer weer vrijgezel na een relatie van vier jaar. Dat hij het zolang heeft uitgehouden met zijn vriendin is een wonder. De zanger zegt nu in 'Viva' helemaal niet in monogamie te geloven.

"Dat doet ook veel verdriet en dat wil ik iemand niet aandoen"

Rob is stellig: "Ik geloof sowieso niet dat een mens monogaam is." Volgens de zanger is verliefdheid vooral een stofje in je hoofd. "De biologie heeft het zo gecreëerd dat mensen ongeveer twee jaar verliefd zijn: een vrouw is negen maanden zwanger, en na één à twee jaar (...) gaat de man weer naar de volgende."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Dekay en vriendin na vier jaar uit elkaar

De Mol van het afgelopen seizoen saboteert daarom soms ook zijn eigen relaties. "Ik geloof dat ik daar veel last van heb: de eerste dag ga ik er hoteldebotel in, en na zo'n twee, drie jaar denk ik: jeetje, en nu?" Hij zegt dan nog wel van zijn partner te houden, maar de lusten zijn wel verdwenen. "En ik geloof wel dat ik een soort oermens ben, qua driften."

Nu de zanger 33 is, denkt hij al wel na over kinderen. "Ik wil wel graag kinderen, maar geen gezin denk ik." Hij legt uit: "Ik ben heel erg op mezelf en heb veel tijd voor mezelf nodig. (...) Misschien ben ik wel een beetje egoïstisch, ja." Rob ziet juist ook de andere kant van de medaille. "Kijk, heel veel mannen denken zoals ik. Tóch gaan ze een relatie aan, trouwen ze, krijgen ze kinderen... en vervolgens gaan ze vreemd. Dat doet ook veel verdriet en dat wil ik iemand niet aandoen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Dekay wilde vriendin niet spreken tijdens WIDM

Lees het hele interview met Rob Dekay in de nieuwe Viva.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!