Roger en Laura Beeld © RTL

Roger uit Temptation Island ondergaat bizarre transformatie

2 september 2020 15:23

Als deelnemer was het lichaam van Roger (24) niet heel opvallend, maar de 'Temptation Island'-kandidaat heeft er alles aan gedaan om spier te kweken. De realityster heeft 'keihard gewerkt' en ziet er nu compleet anders uit.

"Heel veel eten en keihard trainen!"

Gedurende de coronacrisis had Roger één doel voor ogen: een spierbundel worden. Op Instagram deelt hij zijn gigantische transformatie. "Ik ben 17 kilo zwaarder dan tijdens Temptation Island", vertelt hij aan het Vlaamse blad TV Familie. Ook onthult hij zijn grote dieetgeheim: "Heel veel eten en keihard trainen!" 

Roger op Instagram
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-sterretje Megan uit de kleren voor Playboy

Roger op Instagram
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-kandidaat Amber rekent af met moedermaffia

Temptation-maat Fabrizio was zijn drijfveer om het roer om te gooien. "Bedankt voor de inspiratie", prijst Roger zijn medekandidaat. Fabrizio omschrijft hem als een 'beest'. Wat Rogers ex-vriendin Laura ervan vindt, is niet bekend. Maar de twee zijn nog altijd close. "Mensen vinden het raar als exen normaal met elkaar omgaan", vertelt hij. "Ik vind dat dat juist aantoont dat je niks te verbergen hebt en het op een volwassen manier hebt beëindigd." 

Het seizoen van Temptation Island waar Roger aan meedeed was niet de enige spraakmakende. Ook Zachs deelname bracht veel teweeg. In Temptation Gossip vertelt hij de waarheid over alles. 

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!