Tom Waes en Anna Drijver in 'Undercover' Beeld © Netflix

Tom Waes over Anna Drijver: 'Die maakt zo'n lawaai'

4 september 2020 05:12

De Netflix-serie 'Undercover' is een coproductie tussen Nederland en België. Volgens het Vlaamse castlid Tom Waes zat het verschil tussen de Nederlandse en Belgische acteurs vooral in het geluidsvolume. "Als ik ’s morgens richting de schmink liep, hoorde ik van honderden meters ver of er Nederlandse acteurs zaten", aldus de acteur vrijdag in 'De Telegraaf'.

"Ik vind het juist leuk dat ze zo open en direct zijn"

Waes gaf zijn Nederlandse collega Anna Drijver zelfs een bijnaam die daarbij past: Anna Overdrijver. "Die maakt zo’n lawaai!", stelt de Belg, die uiteindelijk wel positief is over de hereniging met de noorderburen voor het tweede seizoen van de serie, dat vanaf zondag te zien is. "Het was een heel hartelijk weerzien en ik vind het juist leuk dat ze zo open en direct zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers vindt vertalingen Undercover maar niks

Undercover is wereldwijd beschikbaar op Netflix, en dat merkt Anna. "Mijn inbox op Instagram stroomt over van berichten vanuit de hele wereld met vragen over het nieuwe seizoen. Bij de start dacht ik al: wij hebben echt goud. Maar het is ongelooflijk hoe de serie is aangeslagen."

Tom Waes over tweede seizoen Undercover: 'Wordt super spannend'

01:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!