Beeld © ANP

Eva Longoria komt op voor vrouwen: 'Wij maken de beslissingen'

05 september 2020 13:03

Het coronavirus houdt de wereld nog steeds in z'n greep en maakt het leven voor veel mensen een stuk lastiger. Maar volgens Eva Longoria (45) hebben vrouwen het wereldwijd moeilijker dan mannen tijdens de coronacrisis.

"Wij zijn de CEO's van ons huishouden, dus we moeten goed zorgen voor de mentale gezondheid van vrouwen"

"Vrouwen worden harder geraakt door de wereldwijde crisis omdat wij het zware deel van de huishoudelijke taken hebben", stelt Eva in gesprek met The Daily Mail. "Wij nemen de beslissingen over scholing, wij nemen de beslissingen over gezondheid. Wij zijn de CEO's van ons huishouden, dus we moeten goed zorgen voor de mentale gezondheid van vrouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Eva Longoria was 'depressief' na verkiezing Trump

Zelf voelt de Amerikaanse actrice zich hierin gesteund door haar vriendinnen. "Ik heb mijn vriendinnen nodig, meer dan ooit. En meditatie, want we moeten op dit moment echt goed zorgen voor onze mentale en spirituele gezondheid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Longoria in de bres voor collega Felicity Huffman

In tijden van social distancing gaat dat natuurlijk wat moeilijker, maar gelukkig laat de techniek Eva niet in de steek. "We hebben veel Zoom-gesprekken met heel veel wijn. Het voelt bijna alsof ik hen meer zie nu ik niet aan het werk ben. Ik heb een diepere relatie nu de wereld op pauze staat."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!