Britt Dekker en Marga Bult vallen Akwasi publiekelijk af

05 september 2020 15:33

Britt Dekker (28) heeft zaterdagmiddag gereageerd op het Aquarium-bericht van Akwasi (32). De rapper had 's ochtends in een artikel in het 'AD' verteld dat zijn juf hem vroeger Aquarium noemde, met een lachende klas als gevolg. Britt lijkt het allemaal een beetje overdreven te vinden.

"Ja en, mijn docent noemde me een onhandelbaar lui varken haha!"

"Ja en, mijn docent noemde me een onhandelbaar lui varken haha! Moet ik nu ook gaan huilen? Deze man...", schrijft de presentatrice op Twitter waarbij ze het artikel over Akwasi citeert. Ook zangeres Marga Bult vindt de boodschap van Akwasi maar niks. "En ze noemden mij spillebeen met ‘n konijnengebit! Grow up man, wordt je alleen maar sterker van."

Zaterdagmiddag waren zowel de zoektermen Akwasi als Aquarium trending op Twitter. Gebruikers schreven onder andere dat de rapper met Ghanese roots zich niet aan moet stellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Akwasi uitgelachen om naam nadat juf hem 'Aquarium' noemde

Britt is tegenwoordig niet bang om uit te spreken hoe ze over bepaalde zaken denkt. Zo leek Talpa haar in eerste instantie een verschrikkelijk bedrijf om voor te werken, maar zei ze toch 'ja' tegen John de Mol omdat ze een paard wilde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!