Beeld © Instagram @robinmenger

Robin van MAFS vader geworden: 'Na week eindelijk naar huis'

05 september 2020 19:02

Het geluk kan niet op voor 'Married At First Sight'-deelnemer Robin Menger. Nadat zijn huwelijk met Kimberly klapte en hij in Kim (hoe is het mogelijk) wél de ware liefde vond, is zijn relatie met haar in een stroomversnelling geraakt. Binnen de kortste keren kon hij haar zwangerschap aankondigen en nu is het dan zover: Robin is vader geworden.

"Na een week in het ziekenhuis eindelijk naar huis"

Vijf dagen geleden deelde Robin het mooie nieuws al met zijn volgers op Instagram, maar het bleef nog even spannend. Jake werd op 31 augustus met vier weken te vroeg geboren, waarna moeder en zoon nog een week in het ziekenhuis moesten blijven. 'Na een week in het ziekenhuis eindelijk naar huis! 💙 Bedankt voor de goede zorg @noordwestzh', schrijft Robin nu trots op social media. 

Het gezinsgeluk kan niet op. In Kims Instagram bio hint ze zelfs op een aanstaand huwelijk: met een emoji van een verlovingsring en de datum 22 juli 2020 lijkt het erop dat Robin op één knie is gegaan voor haar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin

De inmiddels beroemde 'Henk' deed ook mee aan het programma en moest zijn huwelijk met Chantal uiteindelijk afbreken. Henk vertelde over zijn ervaring in RTL Boulevard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!