Lange Frans Beeld © ANP

Lange Frans is coronaregels zat en schudt tientallen handen

6 september 2020 17:39

Tijdens de demonstratie tegen de coronaregels op het Museumplein in Amsterdam liet Lange Frans (39) duidelijk merken het niet eens te zijn met de maatregelen. De rapper schudde de hand van tientallen mensen om zijn punt te maken. AT5 sprak hem erover.

"We stonden hier tegen de spoedwet en draconische maatregelen van de regering"

Lange Frans lapt de coronaregels aan zijn laars. De rapper vindt het maar niets, al die maatregelen, en besloot aan te sluiten bij de demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. Het protest trok zo'n tweehonderd mensen en hij was het helemaal met ze eens. Hij ging zelfs een stapje verder en schudde de hand van tientallen demonstranten. "Ja, ik heb de meeste mensen de hand geschud", beaamt Lange Frans tegenover AT5

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Woedende reacties op complotfilmpje Lange Frans

Volgens Lange Frans was het 'een heerlijk samenkomen met vrienden en familie' tijdens de demonstratie. "We stonden hier tegen de spoedwet en draconische maatregelen van de regering", verklaart de rapper. Ook maakte hij zijn redenering duidelijk. "Zolang onze minister Grapperhaus kan knuffelen op z'n eigen bruiloft, dan kunnen wij dat ook", vertelt hij aan AT5. "Als de minister van Veiligheid en Justitie dat doet, is hij blijkbaar niet tegen samenkomen. En dat zijn wij ook niet."

Onlangs kondigden Lange Frans en Baas B aan weer samen te gaan werken. Ze vertellen erover in de video hieronder. 

Lange Frans en Baas B werken hard aan nieuwe muziek

04:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!