Beeld © ANP

Tiener dreigt het huis van Cardi B plat te branden

07 september 2020 05:39

Vanwege haar steun aan de Democratische presidentskandidaat Joe Biden (77) krijgt Cardi B (27) veel haatberichten van supporters van Donald Trump (74). Een van hen plaatste zelfs haar huisadres op social media en riep mensen op haar huis plat te branden, vertelt de rapper zondag in een livevideo op Instagram.

"Ze vallen me aan, ze lachen me uit, en ik negeer ze"

"Ze vallen me aan, ze lachen me uit, en ik negeer ze", aldus Cardi in de video, waarin ze haar gezicht niet laat zien. "Maar het liep zo hoog op dat ik een privédetective heb ingehuurd en hem heb moeten aanklagen", vertelt ze over degene die haar privégegevens online deelde. "Deze jongen was een f*cking tiener, zijn ouders waren in shock."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Cardi B gaf ruim een ton uit aan coronatesten voor videoclip

Toch is de muzikante niet van plan zich in te houden als het om politieke uitspraken gaat. "Het is geen geheim dat ik mijn platform gebruik om mensen aan het stemmen te krijgen. Ik hou van politiek, en ik sta achter de Democratische partij. Iedereen weet dat ik niets van Trump moet hebben."

Cardi deelde de video vlak nadat ze op Twitter in discussie was geraakt met de conservatieve politiek commentator Candace Owens. Die had gezegd dat de rapper zich liet gebruiken door Biden en zich beter op haar muziek kon blijven richten. De muzikante wil daar niets van weten: "Ik betaal belasting, ik ben een goede Amerikaan. Net zoals ik mensen kan entertainen, kan ik ook miljoenen volgers aanmoedigen om te gaan stemmen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!