Fien Vermeulen Beeld © ANP

Fien Vermeulen deelt confronterende coverfoto van haar boek

7 september 2020 08:02

Het boek 'Het Regent Zonnestralen' van radio-dj Fien Vermeulen (29) is nu in de voorverkoop. Het boek gaat over het leven van Fien, waar kanker een onderdeel van is. Op de cover is te zien hoe Fien eruit zag toen ze kanker had én nu ze weer helemaal gezond is.

"Ik ben het allebei, alles ervoor, ertussenin en nu al alles erna"

Op Instagram deelt Fien de confronterende cover van haar boek, waar ze uiteraard veel over te vertellen heeft. 'In juni 2013 werd de linker foto gemaakt. Dezelfde fotograaf heeft onlangs de rechterfoto gemaakt. Ik ben het allebei, alles ervoor, ertussenin en nu al alles erna. Ik schrok best een beetje toen ik de cover voor het eerst zag, maar ben ook trots en het geeft me hoop', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Fien Vermeulen kijkt in emotionele post terug op puberteit

'Ik zie weer leven en een sprankeling in mijn ogen als het zo naast elkaar ligt en ik kijk naar wie ik nu geworden ben. Het is geen boek over kanker, maar over leven', vervolgt Fien. Ze krijgt onder de post op Instagram ontzettend veel positieve reacties. Onder andere van Nicolette Kluijver en Kim Kötter.

Fien was een kandidaat in het meest recente seizoen van Expeditie Robinson. Daar kreeg ze echter veel negatieve reacties op van de kijkers, omdat zij haar spel 'laf' zouden vinden. Daar had Fien het volgende op te zeggen:

Expeditie-Fien reageert op haatreacties

00:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!