Beeld © ANP

André Hazes kan niet wachten om de zomerkilo's eraf te trainen

07 september 2020 13:56

André Hazes (26) laat regelmatig zijn gespierde lichaam zien op zijn Instagram-account. Daar werkt hij uiteraard hard voor. Hij let op zijn eten en spendeert uren in de sportschool. Tijdens de zomervakantie heeft Dré de teugels een beetje laten vieren, maar hij gaat ze binnenkort weer strakker aantrekken.

"Wat meer mogen genieten van eten"

Op zijn Instagram deelt André een foto van zichzelf in de sportschool. 'Een paar weekjes rust. Wat drankjes mogen drinken, wat meer mogen genieten van eten in plaats van elke dag heel strak bepaalde maaltijden', schrijft hij bij de foto.

'Daar heb ik even vol van genoten, maar ik kan niet wachten om het straks weer volle bak op te pakken en weer te gaan groeien.' Zijn grote liefde Monique lijkt er ook niet op te kunnen wachten, want zij reageert met een emoji met hartjes-ogen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Monique: André heeft de eerste drie jaar van zijn zoon gemist

André sprak zijn oudere zus Roxeanne jarenlang niet vanwege een onbekende ruzie. Sinds kort gaan de twee weer op goede voet met elkaar door het leven. In de video hieronder zie je alles over de hereniging van Dré en Rox.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!