Linda Hakeboom Beeld © ANP

Linda Hakeboom deelt heftige kanker-update

07 september 2020 15:23

Een heftige update van Linda Hakeboom (34) verscheen zojuist op social media. Onlangs heeft de regisseuse bekendgemaakt dat er borstkanker bij haar geconstateerd is. Sindsdien houdt ze haar volgers op de hoogte, maar vandaag volgt een wel heel zware update.

"Ik krijg de zwaarste chemotherapie mogelijk voor borstkanker"

Linda heeft te horen gekregen dat ze de zwaarste chemokuur krijgt om de kanker te bestrijden, en dat is vanzelfsprekend niet zonder gevolgen. Het mag dan wel het voornaamste doel zijn om Linda weer beter te maken, de chemo maakt naar verwachting wel een behoorlijke impact op haar lichaam. Via Instagram Stories vertelt ze hoe het ervoor staat.

'Er is weer een heleboel aan de hand', begint ze. In eerste instantie werd haar verteld dat er geen uitzaaiingen waren, maar dat bleek toch niet te kloppen. 'Het goede nieuws is dat het alleen in de lymfeklieren zit. Als het goed is kan de chemotherapie daar een hoop in betekenen. Ik krijg de zwaarste chemotherapie mogelijk voor borstkanker.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toch uitzaaiingen ontdekt bij Linda Hakeboom

De bijwerkingen zijn niet misselijk, maar de artsen die Linda heeft gesproken, beloven om haar weer beter te maken. Tussendoor is Linda nog van ziekenhuis geswitcht en over een tijdje kan ze gaan beginnen. Dat ze nog even moet wachten, heeft te maken met IVF.  'De kans dat je niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden na de chemotherapie is heel erg aanwezig. Dus ik sta nu stijf van de hormonen, omdat mijn eitjes gaan oogsten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Linda Hakeboom 'wordt gek' in het ziekenhuis

Onlangs was een andere BN'er, Simon Keizer, open over de impact van kanker op zijn leven. Als 15-jarige jongen verloor hij zijn vader aan kanker.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!