Bracha van Doesburgh met partner Daan Schuurmans Beeld © ANP

Daan Schuurmans over relatie: 'We vochten elkaar de tent uit'

7 september 2020 18:01

Daan Schuurmans (48) en Bracha van Doesburgh (39) verruilden Amsterdam om de rust op te zoeken in Haarlem. Daar wonen ze nu met hun drie kinderen. Maar het is niet altijd rustig geweest in hun leven. In gesprek met LINDA.loves vertelt Daan dat de twee elkaar vroeger de tent uitvochten.

"Toch is het nooit spannend geweest in de zin van: oei, we raken elkaar kwijt"

Met drie kinderen is het lastig om tijd voor elkaar vrij te maken, maar toch lukt het Daan en Bracha. De twee gaan geregeld uiteten en vinden de gekste momenten om elkaar te spreken. Bracha: "Toevallig konden we vannacht allebei niet slapen. Om twee uur gingen we naar beneden om een glas wijn te drinken en bij te praten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fedja van Huêt en Daan Schuurmans te zien in nieuwe dramaserie

Het koppel heeft elkaar veel te vertellen en raakt naar eigen zeggen nooit uitgepraat. Maar er zijn tijden geweest waarop het niet alleen maar koek en ei was tussen hen. "We kunnen ook goed ruziemaken, hoor", vertelt Daan. "Zeker in het begin konden we elkaar de tent uitvechten. Dat waren natuurlijk vooral piketpaalruzies: waar sta ik, waar sta jij." Bracha maakt zich er geen zorgen om. "Toch is het nooit spannend geweest in de zin van: oei, we raken elkaar kwijt." 

In deze coronacrisis blijkt het casten van koppels heel praktisch te zijn. En er zijn een aantal koppels, net als Bracha en Daan, bij wie de vonken er nog steeds vanaf spatten. Kijk maar naar de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen Daan Schuurmans zijn ware zenmeestertjes

Is het casten van koppels de redding voor de filmindustrie?

05:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!