Tana Mongeau en Francesca Farago Beeld © Getty Images

Francesca uit THTH over Tana Mongeau: 'Meer dan vrienden'

08 september 2020 16:18

Sinds het over en uit is met Harry Jowsey (23) geniet Francesca Farago (26) volop van haar vrijgezellenbestaan. Sinds haar deelname aan Netflix-show 'Too Hot To Handle' staan mannen én vrouwen in de rij om met haar op date te gaan. Eén van hen is YouTuber Tana Mongeau (22), het ex-vriendinnetje van omstreden videomaker Jake Paul (23).

"We waren meer dan vrienden"

Francesca serveert hete thee in haar nieuwste YouTube-video. Sinds haar deelname aan Too Hot To Handle is haar liefdesleven voer voor de roddelpers en praatgrage volgers. Het lijkt niet uit te maken waar ze zich bevindt, de paparazzi staan (na een telefoontje van Francesca, wellicht?) altijd klaar om haar te fotograferen. Oók als ze op date is.

Maar met wie datet de brunette nu? Daar praat ze uitgebreid over in onderstaande video. Ze is verrassend openhartig over haar liefdesleven en vertelt onder andere over haar relatie met Tana. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry van Too Hot To Handle bespreekt breuk tot in detail

"Veel mensen vragen naar mijn liefdesleven, wat ik begrijp", begint Francesca. "Het is behoorlijk gek geweest." Met één iemand in het bijzonder klikt het heel goed: Tana. "We waren meer dan vrienden. Het is alleen nooit verder gegaan dan een friends with benefits-relatie. Ik vind haar nog steeds fantastisch en zou graag meer met haar omgaan. We waren aan het onderzoeken of het meer kan worden, maar zijn nu gewoon vrienden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!