Beeld © ANP

Fred van Leer openhartig over liefdesleven

12 september 2020 12:26

Fred van Leer (43) is al jaren een vast gezicht in showbizz-land, maar hij is zelden te zien met een andere man. In de nieuwe 'Beau Monde' doet Fred eindelijk een boekje open over zijn liefdesleven.

"Ik heb geen behoefte om elke fling in de spotlights te zetten"

"Heel veel mensen roepen dat ze me een leuke vent gunnen. Maar dat hoeft van mij niet. Echt niet", zegt Fred in Beau Monde. Fred benadrukt namelijk dat hij niet eenzaam of zielig is. "Ik moet er niet aan denken dat er, als ik ’s avonds thuis - kom, een zappende man op de bank zit die van alles van me wil."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Drag Race Holland-presentator Fred van Leer over drag-ervaring

We hoeven dus niet te rekenen op een versie van De Bachelor met Fred in de hoofdrol, gokken we zo. En de stylist maakt zich zelf ook allesbehalve zorgen om het feit dat hij vrijgezel is. "Ik heb een heel leuk leven. Er zijn mannen met wie ik het heel gezellig heb (gehad), maar die neem ik niet mee naar premières. Ik heb geen behoefte om elke fling in de spotlights te zetten."

Binnenkort is Fred te zien als presentator van Drag Race Holland, de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race. In de video hieronder zie je alvast de eerste beelden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!