Robin Martens Beeld © ANP

Robin Martens openhartig over bestaan van engelen

8 september 2020 15:33

Het klinkt misschien nogal zweverig, althans, dat vindt Robin Martens (28) zelf. Maar zweverig of niet, de actrice gelooft in engelen en voelt die ook om zich heen. In de nieuwe 'Beau Monde' vertelt ze erover.

"Als ik een ongeluk op de weg zie of als ik weet dat iemand pijn heeft, dan stuur ik engelen naar diegene toe"

Robin Martens is altijd op haar hoede wanneer ze het erover heeft. "Mensen reageren er soms toch negatief op. Dat is niet wat het voor mij is en moet zijn", vertelt ze in Beau Monde. Robin is ervan overtuigd dat er aartsengelen op de wereld zijn. Deze kunnen in mensen zitten of juist niet. "Die kun je niet zien, maar je kunt ze wel voelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robin Martens blijft mishandeling agent ontkennen: 'Die leugens'

De actrice heeft wel eens te maken gehad met deze engelen. "Als ik een ongeluk op de weg zie of als ik weet dat iemand pijn heeft, dan stuur ik engelen naar diegene toe, ook al ken ik die mensen niet persoonlijk." Ze visualiseert dan dat de engelen hun vleugels om diegene heenslaan en ze de mensen zo helpen.

Robin heeft ook meerdere tatoeages van engelen op haar lichaam.

Hoogsensitief

De voormalige GTST-ster is hoogsensitief, wat betekent dat alles sterker bij haar binnenkomt. "Ik neem emoties van andere mensen over en voel alles intens, waardoor ik aan het einde van de dag leeggezogen kan zijn."

Ze was hierdoor vaak overprikkeld, maar heeft nu geleerd hoe ze dat af kan sluiten. "Ik weet nu dat ik een soort aan- en uitknop heb, die ik kan gebruiken als ik ergens naartoe ga waar veel prikkels zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Was Guido Spek stiekem verliefd op GTST-liefje Robin Martens?

Als Robin een bezoekje moet brengen aan een drukke supermarkt, visualiseert ze zich dat er een wit licht om haar heen zit. "Van mijn hoofd tot mijn voeten." Voor haar werkt het meteen. "Ik merk daarna dat er alleen maar lachende, vrolijke mensen op me afkomen die iets aardigs doen of iets leuks vertellen. Of mensen die ook open zijn, wat prima is."

Naast Robin vertellen ook Sonja Silva en Liesbeth Kamerling in de nieuwe Beau Monde over hun hoogsensitiviteit.

Robin was onlangs nog te gast in onze online serie Goede Tijden, Zomer Tijden. Hierin vertelde ze dat ze na haar ontslag bij GTST door een diep dal ging.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Ferri Somogyi over geheime romances bij GTST

13:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!