Emma Heesters Beeld © ANP

Emma Heesters over onzekerheid: 'Ben ik wel knap genoeg?'

8 september 2020 17:00

Met twee miljoen abonnees op YouTube en een Amerikaans platencontract op zak lijkt het erop alsof Emma Heesters haar leven dik in orde heeft. Maar wat sommige mensen volgens haar nog weleens vergeten, is dat ze een normale vrouw van 24 is met haar eigen onzekerheden.

"Er zijn regelmatig dagen waarop ik gek word van mezelf"

Dat onthult de zangeres in gesprek met Beau Monde. "Ik ben ook nog maar 24, hè? Er zijn regelmatig dagen waarop ik gek word van mezelf." Emma zegt dat ze dan over alles twijfelt. "Doe ik het wel goed, ben ik wel knap genoeg?”

Ze laat zich in ieder geval niet leiden door de mening van anderen. Want, zo weet ze inmiddels, als mensen over je praten, doen ze dat meestal achter je rug om. "Ik houd me niet bezig met roddel en achterklap, ik heb geen zin in toestanden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Heesters gaat vriend Wesley Hoedt niet achterna

Sinds februari 2020 is het dikke mik tussen Emma en haar vriend Wesley Hoedt (26). Het is échte liefde tussen haar en de voetballer. "Voordat ik Wesley ontmoette, was ik nooit jaloers. Althans, ik dacht dat ik dat niet was. Achteraf gezien boeide het me gewoon niet genoeg, omdat ik kennelijk niet zo verliefd was op dat vriendje. Met Wesley heb ik soms wel jaloerse gevoelens."

In onderstaande video neemt Emma je mee in de toekomstplannen die ze nu al met Wesley heeft gemaakt.

Emma Heesters over kinderwens met nieuwe vriend

03:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!