Fajah Lourens Beeld © ANP

Fajah Lourens onder hypnose om van alcoholgebruik af te komen

13 september 2020 11:57

Fajah Lourens (39) mag dan wel een heel killerbody-imperium hebben opgebouwd, dat betekent niet dat zij geen last had van de nodige coronakilo's. Bij de fitnessgoeroe vlogen de kilo's eraan en daarom ging ze onder hypnose, bij Rasti Rostelli nog wel.

"De kilo’s vlogen er echt aan, en ook mijn cellulite werd steeds erger"

In de nieuwe Grazia vertelt Fajah Lourens dat ze net terugkwam van een vakantie op Curaçao toen in Nederland de lockdown begon. "Ik ben toen door gaan drinken en het lukte me niet meer om te stoppen. Dan had ik één dag geen wijn gedronken en dacht ik: nou, vandaag mag het wel weer." Ze tikte soms zomaar vier wijntjes weg. "De kilo’s vlogen er echt aan, en ook mijn cellulite werd steeds erger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

Het lukte haar maar niet om te stoppen met drinken. "Wat andere mensen met eten hebben, dat heb ik met alcohol. Als ik een drukke dag heb gehad, denk ik: effe ontspannen met een wijntje, ik heb het verdiend!"

Via via kwam ze in contact met Rasti Rostelli, een bekend, maar ook omstreden hypnotiseur. Fajah vroeg hem haar te hypnotiseren, zodat ze zo van haar overmatige alcoholgebruik af kon komen. "Hij hypnotiseerde me vier keer, waarbij ik de eerste twee keer helemaal weg was. Het is gelukt, ik ben echt van het drinken af."

Fajah spuugt er nog steeds niet in, maar houdt het nu wel bij twee wijntjes. "Maar de behoefte om door te drinken, is weg. Gisteren had ik weer zo’n drukke dag, en toen ben ik gewoon in de hangmat gaan liggen met een kombucha; dat werkte ook prima."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Fajah Lourens denkt corona te hebben gehad

Door het drinken schoot het sporten er nog wel eens bij in, maar nu Fajah minder drinkt is ze weer back on track. In onderstaande video legt ze uit hoe je zelf ook van je cellulite afkomt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verwijderde foto's of niet, Fajah Lourens ontkent relatiebreuk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!