Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard na 11 jaar ein-de-lijk herenigd met dochter Priscilla

9 september 2020 11:42

Nadat er elf jaar geen contact is geweest tussen Patty Brard (65) en haar dochter Priscilla Nasi (37), is daar nu verandering in gekomen. Deze week werden moeder en dochter eindelijk herenigd. "We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken", vertelt Patty aan 'Privé'.

"Welke moeder wil dat niet het liefste?"

Het leek er begin dit jaar op dat Patty alle hoop had opgegeven. In haar biografie, die eigenlijk speciaal voor dochter Priscilla was geschreven, kwam dat duidelijk naar voren. Maar de situatie is nu toch 180 graden omgedraaid en daar is Patty maar wát blij mee. "Ik ben een heel gelukkig mens nu", vertelt Patty aan Privé.

De twee hebben dan ook heel lang naar dit moment toegeleefd. Ze wilden namelijk beiden niets overhaasten en met kleine stapjes naar een betere relatie toewerken. Het weerzien was echter een grote stap die eerst gezet moest worden. Moeder en dochter hadden zóveel bij te praten. "Dat valt in één middag niet bij te praten", aldus Patty. Zo is Patty getrouwd, waar haar dochter niet bij was. Maar waarschijnlijk is Patty nu wél bij het huwelijk van dochter Priscilla. Ze is namelijk verloofd. "Ik verheug me erop met mijn dochter haar trouwjurk uit te mogen kiezen. Welke moeder wil dat niet het liefste?"

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Patty Brard zat tegen burn-out aan: 'Absoluut een eyeopener'

Patty en Priscilla in 2003

Gehuild is er niet bij het weerzien. Wel vond Patty het opvallend om te zien hoeveel haar dochter op haar lijkt. "Ze beweegt hetzelfde, praat hetzelfde. Ze lijkt nog meer op me dan vroeger."

Priscilla heeft nu één keer haar verhaal gedaan. "Ik laat haar hier nu verder buiten, bij alles wat ik doe", legt Patty uit. Wel verheugt La Brard zich erop om gezellig samen met haar dochter bij haar thuis te zijn. En om haar mee te nemen naar Ibiza. Moeder en dochter hebben in ieder geval meer dan genoeg om over te praten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard wordt onzeker van tv-collega: 'Ik noem geen naam'

Hoewel het nu beter gaat tussen Patty en haar dochter Priscilla, gaat het tussen de presentatrice en haar zus Debbie minder goed. De twee stonden zelfs tegenover elkaar in de rechtbank. Waarom? Je ziet het in de video hieronder.

Ook zus Patty Brard neemt advocaat in de arm

02:22