Kailyn Lowry met haar zoons Beeld © Instagram @kaillowry

Boze Kailyn uit Teen Mom: 'Ex-vriend heeft lokken zoon afgeknipt'

09 september 2020 13:59

Het is weer eens bonje tussen Kailyn Lowry (28) en haar ex-vriend Chris Lopez. De 'Teen Mom'-ster liet heel bewust het haar van hun zoontje Lux groeien, maar de vader heeft het er vakkundig afgeknipt. Kailyn spreekt haar woede uit op Instagram.

"Ze moet blij zijn dat ik het niet heb afgeschoren"

Kailyn liet tijdens een Instagram Live weten dat het niet meer botert met haar ex. "Hebben jullie ooit je kind naar een familielid gestuurd en dat 'ie terugkwam met afgeknipt haar?", vroeg de Teen Mom-ster aan haar volgers. "Ik ben op een punt beland dat ik denk: je mag mij aanpakken hoe je wil. Maar zodra je aan m'n kind komt, spring ik uit m'n vel, omdat je m'n kind gebruikt om mij te manipuleren." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Chelsea uit Teen Mom wil vaders familie niet meer zien

Naast haar woedeuitbarsting op camera besloot Kailyn een voor- en na-foto te delen. 'Opvoeden met een narcist ziet er zo uit', schreef ze bij een kiekje van haar zoontje Lux met afgeknipt haar. Bovendien vindt ze het een 'tactiek' van Chris om 'controle' uit te oefenen op de opvoeding. Hij ziet het anders. "Ik heb slechts een klein beetje afgeknipt. Ze moet blij zijn dat ik het niet heb afgeschoren", meldt Chris op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft vriend Kailyn uit Teen Mom andere vrouw zwanger gemaakt?

"Het is mijn zoon. Ik kan doen wat ik wil", vindt Chris. Hij vindt ook dat Kailyn moet oppassen, want als hij zijn 'mond opentrekt' over haar tekortkomingen, is ze nog lang niet jarig. Kailyns Teen Mom-collega Jenelle Evans mengt zich ook even in het gesprek. 'Ik zou het haar van dat jongetje ook hebben afgeknipt', twittert ze. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!