Beeld © ANP

Marco Borsato laat van zich horen: 'Scheiding is rond'

09 september 2020 14:25

De scheiding tussen Marco (53) en Leontine Borsato (52) is rond. De papieren zijn getekend. Dat meldt 'De Telegraaf' vandaag.

"Dat houdt niet in dat ik nooit meer terugkom"

Dat Marco en Leontine na een huwelijk van 22 jaar gingen scheiden sloeg dit jaar in als een bom in showbizzland. Vlak daarvoor werd bekend dat Marco jaren geleden een affaire had met pianiste Iris Hond. Later kwam ook nog een andere affaire ter sprake. Na het nieuws van de scheiding werd bekend dat Marco kampte met een burn-out. Daarom trok hij zich terug als artiest en op social media.

Al jaren heeft Marco een trouwe fanclub, die normaal gesproken iedere maand een nieuwsbrief van hem ontvangt. En uitgerekend die fanclub krijgt nu als eerste een bericht van Marco.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Vrouwen vinden Marco Borsato minder sympathiek na slippertje'

In die brief staat onder andere dat er de laatste periode veel gebeurd is in zijn leven. "Zo ben ik verhuisd en ben ik herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs." Marco is nu al een tijdje van de radar verdwenen. "Maar dat betekent niet dat ik nooit meer terugkom. Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn."

Marco ligt de laatste tijd flink onder vuur. Zijn moeder Mary Borsato is daar helemaal klaar mee, vertelt ze in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!