Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Huwelijk Kim Kardashian en Kanye West 'uit het slop'

09 september 2020 15:40

Het leek een tijdje de verkeerde kant op te gaan met het huwelijk van Kim Kardashian (39) en Kanye West (43). Toen de rapper aankondigde mee te willen dingen in de race naar het Amerikaanse presidentschap, deed hij een aantal opmerkelijke uitspraken over zijn echtgenote. En dat viel niet in goede aarde bij de realityster. Maar de twee zouden hun problemen hebben opgelost.

"Kim dringt eindelijk tot hem door"

Het sprookjeshuwelijk van Kim en Kanye kan rustig worden voortgezet. Nadat de rapper beweerde dat zijn vrouw overwoog hun eerste dochter te aborteren, van haar te willen scheiden en zijn schoonmoeder Kris Jenner uitmaakte voor 'white supremacist', leek er weinig hoop voor de twee te zijn. Maar daar is verandering in gekomen. "Kim en Kanye maken het goed. Hij is mentaal aan de beterende hand", vertelt een bron aan People

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boze Kardashian-fans: 'Kanye is reden dat realityshow stopt'

"Ze moeten nog steeds aan hun huwelijk sleutelen, maar Kim dringt eindelijk tot hem door", gaat de ingewijde verder. "Hij sluit haar niet meer buiten en wil met zijn familie zijn." Het stel heeft de zomervakantie doorgebracht op hun ranch in Wyoming, samen met hun kinderen North (7), Saint (4), Chicago (2) en Psalm (1). 

Kanye lijdt aan een bipolaire stoornis en in de Verenigde Staten wordt hij gezien als een voorbeeld. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!