David Harbour en Lily Allen Beeld © Getty Images

Stranger Things-acteur getrouwd met Lily Allen

09 september 2020 16:40

De huwelijksklokken hebben geklonken voor Lily Allen (35) en David Harbour (45). De zangeres heeft het jawoord gegeven aan de 'Stranger Things'-acteur tijdens een typische Las Vegas-ceremonie.

De geruchten gingen al een tijdje dat Lily en David verloofd zouden zijn, maar nu blijkt dat het stel het al officieel heeft gemaakt. De twee hebben elkaar het jawoord gegeven in de beruchte Graceland Wedding Chapel, meldt The Sun. Vegas zou Vegas niet zijn als een Elvis-imitator niet diende als trouwambtenaar tijdens het huwelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things-acteur Gaten Matarazzo klust bij in restaurant

Volgens het officiële trouwcertificaat, dat The Sun in handen heeft, hebben Lily en David het huwelijk voltrokken op 7 september. Zowel de 'Smile'-zangeres als de Stranger Things-acteur hebben het nog niet bekendgemaakt. Het stel is nu al een klein jaar bij elkaar. 

David keert, zo lijkt het nu, gewoon terug in het volgende seizoen van Stranger Things. De fans van de show zijn inmiddels wel gewend aan gekke twists, maar de vraag blijft natuurlijk wat er allemaal gaat gebeuren in het nieuwe seizoen. Voor de derde reeks pakte de serie in ieder geval al flink uit, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!