Nadège in 'Chateau Meiland' Beeld © SBS/Talpa

Kijkers smelten weg bij reünie Meilandjes en Nadège

11 september 2020 08:08

Wie zit te wachten tot de ruzie tussen de Meilandjes en Nadège op tv te zien zal zijn, moet nog even geduld hebben. Eerst is in 'Chateau Meiland' namelijk te zien hoe Martien en Erica op bezoek gaan bij de oud-huishoudster, voordat ze onenigheid kregen.

"Ik mis ze heel erg. Ik hou van ze"

Het contact tussen de familie Meiland en Nadège is inmiddels verwaterd, maar toen ze allemaal nog in Frankrijk zaten kon de voormalig huishoudelijke hulp geen genoeg van hen krijgen. Tijdens een FaceTime-gesprek met Martien maakt ze duidelijk hoe erg ze het werk en het gezin mist. De kasteelheer heeft een plan. "We komen picknicken en koffiedrinken", stelt hij voor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gordon wil show maken met 'verschrompelde' Martien Meiland

De dag erop gaan Martien en Erica langs bij Nadège. De tranen staan al in haar ogen wanneer ze, buiten op gepaste afstand, gaan zitten voor een bakje koffie en een broodje. "Nog steeds rampen in het kasteel?" vraagt de oud-huishoudster gekscherend. Dan komt de aap uit de mouw: Nadège heeft het 'heel zwaar'. "Ik hoop dat het snel voorbij is en dat we ons normale leven kunnen oppakken. (...) Ik mis ze heel erg. Ik hou van ze."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe look van Martien Meiland leidt tot hilariteit

Nadège's tranendal komt binnen bij de kijker thuis. 'Ach, die lieverd', schrijft één twitteraar. Een ander snapt maar al te goed hoe ze er voor staat. 'Helemaal mee eens, Nadège', klinkt de steunbetuiging. Een derde geniet vooral van het onhandige FaceTime-gesprek van de huishoudster met Martien. 'Altijd leuk, dat daten in coronatijd.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote zorgen om de gezondheid van Martien Meiland

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime en Montana Meiland presenteren samen nieuw programma

Het kasteel is, tot groot ongenoegen van de familie, nog altijd niet verkocht. In de video hieronder zie je waarom de Meilandjes nog geen afscheid kunnen nemen van Chateau Marillaux. 

Familie Meiland neemt nog geen afscheid van Chateau Mariaux

00:40
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland: 'Twee keer geprobeerd er een einde aan te maken'

Kijk hier de hele aflevering van Chateau Meiland terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!