Lindsay Lohan Beeld © ANP

Gaat weer mis bij Lindsay Lohan: uitgeverij klaagt haar aan

11 september 2020 05:13

Slecht nieuws voor Lindsay Lohan. De actrice wordt aangeklaagd door de uitgeverij HarperCollins, voor het bedrag van bijna 340.000 euro. Volgens hen heeft Lohan nooit het manuscript aangeleverd waarvoor ze zes jaar geleden een deal met de uitgeverij tekende. Dit blijkt uit rechtbankdocumenten, meldt 'Page Six'.

In maart 2014 zou Lindsay een contract met HarperCollins getekend hebben, met de intentie om een jaar later een boek op de markt te brengen. Dat boek is er alleen nooit gekomen. De uitgeverij betaalde de actrice zo'n 300.000 euro vooraf, maar zelfs nadat de deadline om het manuscript in te leveren met 2 jaar was verlengd kwam er nog steeds niets binnen van Lindsay's kant. Hierop besloot HarperCollins actie te ondernemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsay Lohan helpt Harry en Meghan op weg in L.A.

In september 2018 liet de uitgeverij weten 'alle banden met Lindsay te verbreken' en werd er ook teruggave van het eerder betaalde geld geëist. Omdat Lindsay al die tijd niet thuis gaf, is de zaak nu nog verder opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsay Lohan deelt fragment nieuwe single

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat Lindsay met het boek een inkijkje zou geven in haar leven, dat gebaseerd was op het dagboek dat ze bijhield toen ze in 2013 in een afkickkliniek belandde. Woordvoerders van de actrice wilden niet reageren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!