Chantal Janzen met haar zoontje Bobby Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Chantal Janzen luidt weekend alvast in met haar 'geluksbom'

11 september 2020 10:35

Het weekend haalt de tijger in Chantal Janzen (41) en haar zoontje naar boven. Bobby en zijn moeder gaan lekker op pad om het 'vrijdaggevoel' van start te laten gaan en de presentatrice neemt haar Instagram-volgers mee.

"Dit is zo schattig"

Het weekend inluiden is vaste prik voor Chantal en haar kleine smurf. 'Dat vrijdaggevoel', schrijft de presentatrice bij een zoet kiekje van Bobby. De 2-jarige is een ware fashionisto en begint de dag in een tijgerpak. De guitige blik op zijn gezicht zegt eigenlijk alles al, maar Chantal bevestigt het: 'Dit wezen is me toch een geluksbom, mensen. Man, man, man.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen breekt alle regels in Chantal Komt Werken

Chantal is niet de enige die met volle teugen geniet van de kleine deugniet. 'Is hij effe lekker dan', aldus een smeltende Samantha Steenwijk. Leco van Zadelhoff krijgt ook geen genoeg van 'die schat'. 'Dit is zo schattig', vindt Anna Nooshin. 'Heerlijk blij hoofd. Wat een droppie', aldus één van Chantals volgers. 

Het is altijd passen en meten voor Chantal. De presentatrice heeft een bomvolle agenda en is ook (stief)moeder. Het combineren van alles laat haar vaak achter 'met een schuldgevoel', vertelt ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!