Angela Groothuizen met haar partner Rob Mooij Beeld © ANP

Angela Groothuizen twijfelt of relatie standhoudt

11 september 2020 12:00

Het zou zomaar kunnen dat Angela Groothuizen (60) binnenkort single door het leven struint. De presentatrice vertelde bij 'Rooijakkers over de vloer' dat de mogelijkheid bestaat dat er na een relatie van dertig jaar een einde komt aan haar tijd met Rob.

"Misschien gaan we wel uit elkaar"

Sinds Angela binnen Amsterdam is verhuisd, woont ze eigenlijk niet meer samen met haar vriend Rob. "Hij zit veel in Vinkeveen", vertelt de presentatrice in Rooijakkers over de vloer. "Hij is heel graag alleen." Het stel kreeg twee dochters samen, maar sinds die uit huis zijn hebben ze hun eigen weg weer gekozen. "We gaan verder hoe we ooit begonnen zijn. We hebben ons leven, houden zielsveel van elkaar, maar we hebben wel ons eigen leven." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Angela Groothuizen onthult originele naam Wie is de Mol?

De liefde tussen Angela en Rob is 'onvoorwaardelijk', verklaart de Dolly Dots-zangeres. De twee kennen elkaar al dertig jaar en 'blijven toch wel verbonden' door het gezin dat ze samen hebben gesticht. "Hij is zichzelf opnieuw aan het ontdekken en dat vind ik heel knap", aldus Angela. "Misschien gaan we wel uit elkaar (...) Je weet niet hoe het leven loopt, maar het gaat in ieder geval al dertig jaar goed." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen is toe aan tv-pauze

Angela en Rob hebben niet alleen een latrelatie, maar ook een open relatie. "We zijn nog wel liefdespartners, maar het heeft wel een andere vorm", verklaart ze in Rooijakkers over de vloer. "Dat is prima. We wonen niet meer bij elkaar. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer." Het is niet de eerste keer dat Angela openhartig praat over haar relatie. In de video hieronder zie je waarom ze 'het' niet meer doet. 

Angela Groothuizen openhartig over 'het' niet meer doen

03:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!