Kim Kötter Beeld © ANP

Kim Kötter maakt zich zorgen: 'Baby al een tijdje niet gevoeld'

12 september 2020 14:54

Een zwangerschap is altijd weer spannend - ook al is het de derde keer. Kim Kötter (38) maakt zich zorgen, omdat ze haar kindje al een tijdje niet meer voelt.

"Daar word ik dan een beetje zenuwachtig van"

Kim laat in haar vlog zien dat ze een bezoek brengt aan de verloskundige. Ze vertelt dat ze het allemaal maar spannend vindt: "Ik heb de baby nu al een tijdje niet gevoeld. Ik vind het stiekem dus wel een beetje spannend. Natuurlijk is het ook niet normaal dat je hem zo vaak al voelt, maar toch word je er een beetje onzeker van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter viert de liefde: twee jaar getrouwd met Jaap

Ze heeft daarom ook slecht geslapen. "Ik hoop dat het goed gaat met de baby. Ik vind dat de buik nu ook constant blijft qua hoe dik die is. Daar word ik dan een beetje zenuwachtig van. Ik hoop dat het gewoon allemaal goed gaat."

Gelukkig krijgt ze van de verloskundige goed nieuws. Kim vertelt: "Ik was heel gespannen, zoals jullie wel begrepen. Maar het hartje klopte als een gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema onthullen geslacht derde kindje

Wel heeft ze een ijzer- en vitamine D tekort en haar bloeddruk is erg laag. Ze eet daarom nu extra zout en dropjes en slikt iets om haar ijzer en vitamine D weer op peil te krijgen. Ze zit ook extra veel in de zon - natuurlijk met zonnebrand - om zo de nodige vitamine D binnen te krijgen. "Ik zie wel dat ik meer kleur op mijn gezicht krijg, dus het gaat vast de goede kant op."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!