Isa Hoes Beeld © ANP

Isa Hoes vertelt over onstuimig liefdesleven na dood Antonie

13 september 2020 18:15

Een homoseksuele man, een getrouwde man en een man die haar maar bleef lastigvallen; het zit Isa Hoes (53) niet mee in de liefde. In de nieuwe 'JAN' vertelt ze over de mannen die zie in haar leven had na het overlijden van Antonie Kamerling.

"Ik gaf mezelf echt helemaal, genoot zo van mijn lichaam en voelde me achteraf enorm bevrijd"

Na de dood van Antonie was Isa ervan overtuigd dat ze niet lang alleen zou blijven, maar ondertussen zijn we tien jaar verder en is ze nog steeds single. "In de afgelopen jaren heb ik natuurlijk toch gedatet. Gewoon omdat het me overkwam", vertelt ze in de nieuwe JAN.

De eerste man waarmee ze ging daten, viel eigenlijk niet op vrouwen maar was zo van slag van Isa dat hij toch twijfelde. De twee hadden het reuze gezellig en er werd wat gezoend en gerommeld, maar verder dan dat ging het niet. Hij kon 'het' namelijk niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes staat stil bij verjaardag Antonie Kamerling

Fantastische ochtend

Daarna kreeg Isa iets met een getrouwde man 'die net aan het weggaan was bij zijn vrouw'. Althans, dat dacht Isa.

Waar zij eerst nog in een interview vertelde dat ze alleen met hem gezoend had, verklapt ze nu dat het verder ging dan dat. "We hadden naast dat mijn brein weer eens flink gekieteld werd, geweldige app-seks en één waanzinnige vrijpartij die ik nooit zal vergeten." Isa had het naar eigen zeggen echt even nodig. "Ik gaf mezelf echt helemaal, genoot zo van mijn lichaam en voelde me achteraf enorm bevrijd."

De man in kwestie ging niet lang na hun eenmalige avontuurtje terug naar zijn vrouw. Dat adviseerde Isa hem ook: "Een lange relatie gooi je toch niet zomaar weg. En voor ons was dit genoeg. Maar ik ben hem nog steeds dankbaar voor die fantastische ochtend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes redt het prima zonder man in haar leven

Stalker

Met een andere man had ze minder geluk. Hij sprak haar op een dag aan op straat en na lang wikken en wegen sprak ze met hem af. Isa wilde er na een paar dates een eind aan breien, maar daar wilde hij niets van weten. "Het ging niet uit, althans, ik wilde dat wel maar hij gaf niet op."

Hij werd boos en bleef haar ondertussen bellen en stalken. Op een gegeven moment gooide hij zelfs cadeautjes door de brievenbus. 

Uiteindelijk heeft ze hem gezegd dat hij hulp moest zoeken. "Want niet ík was het probleem, híj had er een, en niet zo'n kleintje ook!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes: 'Antonie zou nieuwe versie van hit geweldig vinden'

Isa Hoes is deze editie gasthoofdredacteur van JAN. Hierin wordt uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Antonie Kamerling. JAN ligt vanaf donderdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!