Beeld © ANP

Anouk gaat trouwen met grote liefde Dominique

14 september 2020 08:07

Anouk (45) deelt ontzettend leuk nieuws: de zangeres gaat trouwen met haar grote liefde Dominique. Ze is zelf op één knie gegaan voor hem. En hij zei 'ja'!

"Lieve Dominique, wil je met me trouwen?"

'Wow wat heb ik een leuk weekend gehad', schrijft Anouk bij een video op Instagram. 'Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn'. Doordat Anouk aan astma lijdt, behoort ze tijdens de coronacrisis tot de risicogroep. 'Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Anouk zit weer in de rode draaistoel van TVOH

Op de video die Anouk deelt zien we haar liefje Dominique geblinddoekt op een stoel zitten. Dan horen we Anouk de belangrijke vraag stellen: 'Lieve Dominique, wil je met me trouwen?'. De 26-jarige basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt volmondig 'ja'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anouk wil extra coronamaatregelen in nieuw seizoen TVOH

Toch duurt het nog wel even voordat de bruiloft er gaat komen, vermeldt Anouk bij het bericht. 'Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.'

Het wordt voor Anouk de derde keer dat ze in het huwelijksbootje stapt. Eerder was de zangeres al getrouwd met Remon Stotijn en Edwin Jansen. Anouk en Dominique hebben samen dochtertje Jelizah Rose, daarnaast heeft de 'Lost'-zangeres vijf kinderen uit eerdere relaties: Phoenix Ray, Jesiah Dox, Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah en Sion Jethro. Anouk en Dominique zijn vijf jaar samen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó zal Anouk corona-proof te zien zijn in TVOH

Momenteel is Anouk weer druk bezig met de opnames van The Voice of Holland, waar ze weer als coach te zien is. Toch had het niet veel gescheeld, of Anouk had haar rol als coach opgegeven. De zangeres eiste namelijk goede coronamaatregelen, omdat ze dus tot de risicogroep behoort. In de video hieronder zie je wat er is gedaan zodat Anouk gewoon mee kon doen aan het programma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!