Beeld © ANP

André Hazes was woest op goede vriend Johnny de Mol

14 september 2020 11:32

André Hazes (26) en Johnny de Mol (41) kunnen het goed met elkaar vinden. De twee delen lief en leed en de zanger vertelt aan 'Shownieuws' dan ook dat hij best tegen Johnny opkijkt. Toch gaat de vriendschap niet altijd over rozen.

"Het was een fase waarin het gewoon echt niet werkte"

André en Johnny hebben een gemene deler, de twee hebben allebei een relatie gehad met Bridget Maasland. Hoewel André nu weer terug is bij Monique, probeerde Johnny zijn vriend te helpen gedurende zijn relatie met de presentatrice. "Het was een fase waarin het gewoon echt niet werkte", zo vertelt André.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol zou déze tatoeage wel willen laten weghalen

"We hebben echt meegemaakt dat hij mij opbelde en zei: 'Dré, denk even na over bepaalde dingen'", zo vervolgt de zanger. "Ik zei toen tegen hem: 'Bemoei je er niet mee'." Hoewel dit akkefietje zich over de telefoon afspeelde, had het in werkelijkheid wel flink uit de hand kunnen lopen. "Ik denk echt dat je mij op m'n bek had geslagen, als het geen telefoongesprek was", vertelt Johnny.

Inmiddels kunnen de twee weer als vanouds door een deur samen. "Soms heb je aan een blik genoeg", besluit Johnny.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes denkt dat zijn vader trots op hem zou zijn

Inmiddels is André zich volledig op nieuwe muziek aan het richten. De zanger heeft onlangs een nieuw album uitgebracht en vertelt aan RTL Boulevard hét verhaal achter het album. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!