Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen blikt terug op haar meest memorabele dag

14 september 2020 13:16

Voor Chantal Janzen (41) is het al bijna 6 jaar hartstikke duidelijk: ze wil nooit meer iemand anders dan haar grote liefde Marco Geeratz (48). De presentatrice blikt op Instagram terug op hun huwelijksdag.

"Bij belangrijke momenten in je leven moet je de handen van je vrienden gewoon heel goed vastknijpen"

Deze 'melancholische maandag' staat voor Chantal in het teken van de liefde. In haar geval is dat haar man Marco en haar vijf 'kleine liefdes'. Toen de presentatrice op bezoek ging bij haar ouders zag ze een foto van haar huwelijk in Londen. In het kiekje is ze 'op weg' naar haar 'grote liefde'. Zoontje Bobby was 'toen nog niet daar'. 'Wat zeg ik, nog niet eens in de lijn der verwachting', verbetert Chantal zichzelf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Chantal Janzen luidt weekend alvast in met haar 'geluksbom'

Op de bruiloftsfoto is te zien hoe Chantal 'nog net de fijngeknepen handjes' van haar beste vriendin vastknijpt. 'Want bij belangrijke momenten in je leven moet je de handen van je vrienden gewoon heel goed vastknijpen', vindt ze. Haar volgers genieten er enorm van. 'Wat een leuke vrouw ben jij toch', 'Wat mooi, je voelt de emotie' en 'Prachtige jurk had je aan', vinden ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen breekt alle regels in Chantal Komt Werken

Chantal heeft bepaald niet stilgezeten sinds ze het jawoord gaf. In de video hieronder zie je waarom ze 'altijd een schuldgevoel' heeft dankzij haar carrière. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!