Beeld © YouTube: Channah Koerten

Channah van Temptation over babyshower: 'Ik heb geen vrienden'

14 september 2020 16:44

Channah en Quentin hebben na hun deelname aan 'Temptation Island' niet stilgezeten. De twee hebben momenteel een eigen realityserie op YouTube en daarin delen ze lief en leed met de kijkers. Channah is momenteel in verwachting van hun tweede kindje, en daar hoort natuurlijk ook een babyshower bij. Echter lijkt het erop dat deze in de soep loopt.

"Ik heb echt geen vrienden. Er is niemand"

Channah is bang dat het een stille bedoening wordt tijdens de babyshower. Volgens de reality-ster heeft ze echt geen vrienden. "Ik heb echt geen vrienden. Er is niemand", vertelt ze. "Normaal is er wel iemand. Ik heb echt geen vrienden", zo herhaalt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah kan maar niet stoppen met huilen: 'Vind het heel heftig'

De uitspraken komen niet uit de lucht vallen, want er zijn namelijk een flink aantal afmeldingen. "Heel veel hebben afgezegd. Vijf ofzo." In totaal waren er 25 mensen uitgenodigd en de afmeldingen bleven maar binnenstromen. "Waarschijnlijk gaan er nog wel een paar niet komen, die nog niet hebben afgezegd. Ik ben benieuwd hoeveel vriendinnen ik overhoud", klaagt ze. Volgens Quentin valt het allemaal wel mee een heeft ze 'vriendinnen genoeg'.

Fans van Temptation Island hoeven niet te treuren dat er geen seizoen op ze staat te wachten. Kaj Gorgels en Monica Geuze hebben namelijk leuk nieuws!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alle remmen gaan los in vernieuwde versie van Temptation Island

Monica en Kaj presenteren nieuwe versie van Temptation Island

00:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!