Beeld © ANP

Zó zal Anouk corona-proof te zien zijn in TVOH

15 september 2020 09:40

Zangeres Anouk (45) zal ook komend seizoen weer te zien zijn als een van de coaches van 'The Voice of Holland', maar haar deelname ging niet zonder slag of stoot. De zangeres wilde alleen meedoen als er de nodige corona-maatregelen werden getroffen. TVOH-collega Ali B (38) laat zien hoe het resultaat eruit komt te zien.

"Als je weet welk liedje het is, ben je uitgenodigd op Anouk haar bruiloft"

Anouk heeft last van zeer ernstige astma en heeft daarom in het verleden ook al enkele maatregelen getroffen. Zo besloot ze lange tijd haar kinderen thuis te houden van school, ging ze zelf in quarantaine en was ze niet fysiek aanwezig tijdens de finale van The Voice Kids. Ook in het nieuwe seizoen van de reguliere versie van het programma zal ze niet fysiek aanwezig zijn, zo laat Ali B zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Anouk besloot wéér in zelfquarantaine te gaan

De rapper deelt namelijk een filmpje op Instagram waarbij zijn volgers vraagt of ze de titel van een bepaald liedje kennen. "Als je weet welk liedje het is, ben je uitgenodigd op Anouk haar bruiloft", grapt Ali waarna hij de camera naar haar stoel brengt. Daar blijkt dat de nodige coronamaatregelen voor de zangeres zijn ingezet.

Anouk gaf eerder aan dat ze prima in de rode befaamde stoel wil zitten, mits er dingen veranderen. "Anouk gaat zeker te zien zijn", zo liet een woordvoerder aan RTL Boulevard destijds weten. Dankzij Ali weten we nu hoe.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hoe gaat Anouk TVOH coronaproof doorbrengen?

De zangeres zal dus puur en alleen via een videoverbinding te zien zijn en op deze manier haar kandidaten uitkiezen.

Anouk heeft onlangs nog de stoute schoenen aan getrokken en besloot niet langer 'Nobody's Wife' te zijn: ze vroeg haar grote liefde ten huwelijk. Hieronder zie je hoe dat aanzoek ging.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!