De familie Meiland Beeld © Instagram @maximemeiland

Remigratie-borrel Meilandjes dreigt Project X-feest te worden

15 september 2020 14:17

De familie Meiland kondigde onlangs aan een borrel in Hengelo te organiseren om te vieren dat ze weer in Nederland wonen. Hiervoor hebben Martien, Erica en Maxime een deel van hun buren uitgenodigd, maar omdat meerdere media het nieuws hebben gebracht, dreigen er nu ook allemaal fans aan te sluiten. Maxime (24) laat op Instagram weten daar niets van te moeten hebben.

"Blijf allemaal lekker thuis"

“Ik heb een dringend verzoek”, vertelt Maxime over de remigratie-borrel ‘in het dorp’. De familie Meiland wil niet dat het feestje verstoord wordt noch dat er onveilige situaties ontstaan, en daarom heeft de realityster een boodschap voor haar volgers. “We zijn een beetje stom geweest om te zeggen dat het voor de dorpelingen is. Nu hebben we ook een paar buren uitgenodigd. Want ja, buurt maken hoort erbij, dat is Achterhoeks en dat is natuurlijk enig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kijkers genieten van handige Montana in Chateau Meiland

Maar dat wil niet zeggen dat iedereen lukraak langs kan komen. Het borrelfestijn is namelijk op uitnodiging en de familie werkt met een gastenlijst. "We zijn een beetje bang dat er heel veel mensen opeens straks daar naar het restaurant gaan", aldus Maxime in haar Stories. "Dat willen we natuurlijk niet hebben, want het is een gesloten feest. Weet je, je wil geen Project X hebben. Dus blijf allemaal lekker thuis, zou ik zeggen. En geniet van de zon.”

Of huisvriendin Caroline op de gastenlijst staat, is niet duidelijk. Zij gaf onlangs wel aan weer te willen wijnen met haar grote vriend Martien. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!