Jenelle Evans Beeld © Getty Images

Jenelle uit Teen Mom aangeklaagd om plaatsen naaktfoto

15 september 2020 15:43

Drama blijft Jenelle Evans (28) achtervolgen. De 'Teen Mom'-ster is wederom in opspraak gekomen, nu omdat ze een naaktfoto op een 'GoFundMe'-pagina zou hebben geplaatst. Het kiekje was niet van haarzelf, maar van de ex-vriendin van haar echtgenoot David Eason. Dat beweert de Amerikaanse site 'The Ashley's Reality Roundup'.

"De foto's zijn zonder toestemming van Olivia geplaatst"

Olivia Leedham is de ex van David en de twee hebben een zoontje samen, Kaden. Omdat zij de voogdij wil over het mannetje, is ze een GoFundMe-pagina gestart om geld in te zamelen. Maar David en zijn huidige vrouw Jenelle denken er anders over en probeerden er een stokje voor te steken - door op die pagina een naaktfoto van Olivia te plaatsen, blijkbaar. Zij sleepte het stel voor de rechter en het trio zal elkaar vandaag terugzien via een Zoom-rechtszaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jenelle uit Teen Mom choqueert fans met zorgwekkende filmpjes

De foto in kwestie werd gemaakt door David toen hij en Olivia een intiem moment beleefden tijdens hun relatie. Op het kiekje is zij met ontbloot bovenlichaam en haar handen tussen haar benen te zien. 'De foto's zijn zonder toestemming van Olivia geplaatst', zo klinkt het in de rechtbankpapieren. Bovendien zouden David en Jenelle verantwoordelijk zijn voor heel negatieve reviews over Olivia's haarsalon, waardoor zij inkomsten is misgelopen. Olivia zou 150.000 dollar eisen van het stel. 

Het gaat al tijden niet heel lekker met Jenelle, zoals te zien is in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!