Beeld © Instagram @mrskeizer

Annemarie Keizer zet schaar in lokken dochter: 'Geen andere uitweg'

15 september 2020 16:15

Annemarie Keizer (35) zat even letterlijk en figuurlijk met haar handen in het haar. Dochtertje Kiki had namelijk zo'n grote klit in haar blonde lokken dat de Volendamse geen andere oplossing zag dan de schaar erbij pakken. Maar gelukkig mag het resultaat er wezen.

"Het is weer zover"

'Het is weer zover', verzucht de vrouw van Simon Keizer tegenover haar volgers op Instagram bij een foto van 'de boosdoener'. Volgens Annemarie heeft ze gisteren al meer dan twintig minuten geprobeerd de boel uit te kammen en zelfs een crèmespoeling en anti-klitcrème zijn bij die reddingspoging ingezet, maar tevergeefs. Daarom heeft ze besloten de schaar in haar dochters haar te zetten. 'Ik zag echt geen andere uitweg.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie Keizer is helemaal klaar met online haatreacties

Gelukkig voor Annemarie - en haar dochter - blijft de schade beperkt. Geen half geschoren kapsel voor haar kleine meid; op Instagram prijkt Kiki namelijk gewoon met twee knotjes. 'Je ziet er niets van', deelt de vrouw van de zanger dan ook trots met een foto van haar meesterwerk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie Keizer denkt terug aan romantisch moment met Simon

Speciaal voor de collecteweek van het KWF doopte Ruud de Wild zijn goedbeluisterde podcast om naar '30 Minuten Rouw'. Simon Keizer schoof als eerste aan om te praten over de vreselijke ziekte kanker, waar hij als jong jochie al mee te maken krijgt en wat hem - ook nu nog steeds - flink bezighoudt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!