André Hazes Beeld © ANP

André Hazes wil Lee Towers van Ahoy-troon stoten

16 september 2020 07:02

André Hazes wil een gooi doen naar het Ahoy-record van Lee Towers. Als het aan de zanger ligt is hij aan het einde van zijn carrière ‘mr. Ahoy’, al heeft hij daar nog een lange weg voor te gaan.

"Ik heb nog een lange weg te gaan"

"Ik heb nog vele dromen", zegt André tegen het ANP. "Ik wil sowieso een keer de Johan Cruijff Arena doen. Alleen vind ik dat nu nog te vroeg en nu zit het er helemaal niet in", aldus de 26-jarige zanger refererend naar de coronacrisis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes was woest op goede vriend Johnny de Mol

Het echte doel is echter Rotterdam Ahoy. "Lee Towers heeft ‘m 51 keer gedaan in totaal. Daar wil ik overheen. Ik wil op een dag mr. Ahoy zijn. Dat is echt mijn grootste droom", zegt André. "Ahoy moet gewoon echt van mij worden. Als mensen Ahoy zeggen dan moeten ze meteen zeggen: ‘oh, Hazes speelt daar’. Ik zit nu op 8, dus ik heb nog een lange weg te gaan", lacht hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes muzikaal in het zonnetje gezet door André

André hoopt dat de coronacrisis niet te lang meer duurt. Hij kan maar niet wennen aan "het nieuwe normaal". "Alles moet weer normaal worden op een dag", zo blijft hij hoopvol. "En als het weer normaal is? Ja, dan gaan we vol gas. Daar heb ik zin in. Dan kunnen de fans wel wat verwachten. Ik heb wel wat schade in te halen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!